снимка Петел, архив Около 02:20 часа през изминалата нощ е получен

...
снимка Петел, архив Около 02:20 часа през изминалата нощ е получен
Коментари Харесай

Две коли изгоряха напълно във Варна миналата нощ, подпали се и покрив на къща

снимка " Петел ", архив 

Около 02:20 часа през миналата нощ е получен сигнал за пожар във «Фолксваген» и «Ауди», намиращи се в гр. Варна, на ул. «Александър Димитров». Причината за случая е в развой на изясняване, оповестяват от пожарната.

Няма потърпевши хора. Унищожени са задачите коли. От огъня е обиден и «Митсубиши».

Пак нощес, към 03:10 часа, е горящ покрива на къща, намираща се на ул. «Минзухар» в морския град. Причината за случая е самозапалване на сажди в комин. Няма потърпевши хора. Унищожени са домашна техника, домашно имущество, покривна структура - 85 кв. м.

Вчера към 18:30 часа, е горяла кухнята на къща в с. Гроздьово. Причината за случая се обяснява. Унищожени са домашна техника, домашно имущество и мебели, опушени са 50 кв. м. стени. Малко по-късно, към 21:55 часа, е получен сигнал за пожар в електрическо табло, намиращо се в ж.к. «Надежда» в гр. Аксаково. Причината за случая е късо съединяване.

В събота към 09:00 часа, поради късо съединяване е изгорен напълно «Фолксваген», намиращ се в гр. Варна, на ул. «Ален мак».

Същият ден, към 19:10 часа, по същата причина е станал и пожар в стая от апартамент, намиращ се в ж.к. «Възраждане». В петък поради погрешно потребление на отоплителен апарат и безгрижно боравене с открит огън пък са станали пожари надлежно в къща в с. Климентово и в друга, намираща се в гр. Варна, на ул. «Акад. Методи Попов». За благополучие, в нито един от огнените произшествия от петък до през днешния ден няма потърпевши хора.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР